Vodič za seks sa krupnijim djevojkama VIDEO

Agencije
Vodič za seks sa krupnijim djevojkama VIDEO

Mlada Amerikanka Džesika Salgado održala je na večeri poezije zanimljiv govor koji je svojevrsni vodič kroz vođenje ljubavi sa ženama sa viškom kilograma.

"Kako da ne vodite ljubav sa gojaznom djevojkom" naslov je ovog kontroverznog, ali veoma iskrenog govora, napisanog upravo iz ugla žene s viškom kilograma.

"Naša tijela, požudni jezici i teško disanje. To, dušo... Ne, prestani. Molim te nemoj da maziš moj stomak", započinje svoj govor kojim je privukla pažnju javnosti, a njime ukazuje na nesigurnosti krupnijih žena.

"Maženje ženskog stomaka kao magične lampe 15 minuta neće učiniti predigru uspješnom", kaže Džesika Salgado koja savjetuje da muškarci ako žele da pokažu naklonost treba da budu kreativni.

Seks sa novim partnerom je uvijek pomalo napet, posebno kada su u pitanju žene s viškom kilograma. Osim taktičkih grešaka, Salgadova kaže da se javljaju mnoge sumnje i nesigurnosti koje mogu uništiti doživljaj.

"Davati sebe drugoj osobi je jedan od najviših činova, kao da mi nije dovoljno teško što sam gojazna dok preispitujem svaki dio svog groznog tijela želim da mi pokažete da me želite cijelu. Uvijek se bojim da ću biti samo nečiji fetiš", kaže ona i dodaje da se zbog mana na svom tijelu više brine ona nego što to radi partner s kojim vodim ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana