Pet stvari koje muškarci prvo primijete na ženama

GS
Foto: Shutterstock

Postoji pet neobičnih stvari koje muškarci najviše primijete na ženama.

1. Određena vrsta šminke

Iako većina muškaraca smatra da vole kada žene nemaju šminku jer tada djeluju prirodnije, ipak žene koje nose šminku, privlače veću pažnju muškarca, ali to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Naime, žene koje nose ‘tamniju’ šminku, privlače manje pažnje muškaraca i njih rjeđe zovu na sastanke. Muškarcima je privlačna prirodna i neutralna šminka.

2. Određena veličina bokova

Ovdje se zapravo ne radi o privlačnosti i izgledu, već o zdravlju i dobroj plodnosti. Naime, za žene koje imaju veće bokove i struk smatra se da mogu lako da imaju djecu, jer otkrivaju nivo estrogena u ženinom tjelu.

3. Crvena boja

Crvena boja se naziva i bojom strasti, a upravo zbog toga i je privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju, muškarcima se čine više seksi, a samim tim su im privlačnije. Jedno istraživanje, koje je sprovedeno na Univerzitetu "Rochester", pokazalo je da će muškarci potrošiti više novca na sastanku ako žena nosi crvenu boju.

4. Dobrota i brižnost

Osim fizičkog izgleda, muškarcima je i te kako važno kako se žena odnosi prema drugim ljudima. To im pokazuje da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih ljudi, a to ih odmah čini privlačnijima. Osim toga, dobro ponašanje im pokazuje da imaju kvalitete koje bi ih činile dobrim majkama, prenosi "Your Tango".

5. Visok tonalitet glasa

Dok je ženama privlačnije kada muškarci imaju dubok glas, muškarci su ipak potpuna suprotnost. Naime, visok tonalitet glasa, muškarcima govori da je žena vrlo ženstvena te u dobroj formi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana