Ovo su tri najčešća znaka da vas muškarac vara

Agencije
Ovo su tri najčešća znaka da vas muškarac vara

Privatna istražiteljka iz Australije Hani Poter gostovala je na radiju i podijelila svoje iskustvo u „hvatanju” preljubnika.

Ona kaže kako se nikad ne nabacuje muškarcima da bi ih uhvatila u preljubi već testira hoće li se oni nabacivati njoj. Rekla je kako u većini slučajeva postoji opravdan razlog zbog kojeg njeni klijenti sumnjaju u vjernost partnera, ali bilo je slučajeva i sa srećnim završetkom.

“Neki muškarci odmah spomenu u razgovoru kako imaju ženu i djecu i vidim da to nikad ne bi prokockali. Za mene nema boljeg osjećaja nego kad se javim klijentu i javim da nema oko čega da brine.”

Poterova je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje bi trebalo da pripazite ako imate sumnje u vjernost partnera.

Mobilni

Hani kaže da je mobilni prva stvar na koju morate da obratite pažnju, a zavisno od toga na koji ga način vaš muškarac koristi može otkriti da li nešto mulja. “Velike su šanse da vas partner vara ako krije telefon od vas, pazi da ne vidite šta je na njemu i redovno briše sadržaj.”

Laganje o tome gdje je bio

Ako uhvatite partnera u laži oko toga gdje je bio ili gdje ide često, radi se o sastancima s ljubavnicom.

Osjećaj

Intuicija je moćna stvar. Ako imate osjećaj da nešto nije u redu, svakako bi trebalo da porazgovarate sa svojim partnerom. Ako on ili ona odjednom provode više vremena na poslu i to vas zabrinjava, svakako bi trebalo da podijelite brige sa svojom boljom polovinom.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana