Muškarci otkrili koje tajne nikada ne govore ženama

GS
Foto: Twitter

Na društvenoj mreži Redit upućen izazov muškarcima – otkrijte tajne koje nikada ne otkrivate ženama. Novinarka Fabiana Buontempo odabrala je najbolje odgovore.

Kako postaviti pitanje i dobiti odgovor

„Veća je verovatnoća da ćete dobiti ono što želite od nas ako nam to direktno kažete“, rekao je jedan korisnik.

Razmišljanje o glupostima

„Ako pitate momka o čemu razmišlja, a on kaže: ‘Ništa’, vrlo je vjerovatno da to zaista nije ništa. Znamo da je ono o čemu razmišljamo toliko glupo i besmisleno da zapravo ne osjećamo potrebu da reci bilo kome o tome“, tvrdi drugi.

Usamljenost nije znak otuđenja

„Kada želimo da budemo sami, nije da ne želimo da budemo u vašoj blizini, već da ne želimo da budemo ni sa kim neko vrijeme“, tvrdi korisnik.

Komplimenti čine čuda

„Ako mi date kompliment, vjerovatno ću to pamtiti zauvijek. Još uvijek se sjećam kada mi je jedna djevojka na koledžu rekla da sam lijepo izgledao sa bradom kada sam je pustio. Od tada nosim bradu“, rekao je komentator.

Nošenje muške košulje

„Stvarno volim da vidim svoju partnerku kako nosi moje košulje. ​​Možete ih zadržati, mnogo bolje stoje na vama nego na nama!“, kaže drugi.

Zagrljaj

„Zaista uživam kada me grli s leđa, kao što ja obično grlim nju. Ozbiljno, to je sve što želim“, glasio je još jedan u nizu komentara.

Razgovor o seksu sa prijateljima

„Po mom iskustvu, sa prijateljima ne pričamo ni upola manje o svom seksualnom životu nego žene“, tvrdi jedan muškarac.

Nema dvosmislenih odgovora

„Ako nam postavite pitanje, odgovor koji vam dajemo je tačan odgovor. Ne morate da provjeravate, niti da postavljate pitanje na bilo koji drugi način, sigurni smo u svoj odgovor. Ne lažemo vas ili da vam kažemo ono što želite da čujete, to je naš odgovor. To se neće promijeniti, a ako želite da čujete drugačije mišljenje, ili pitajte nekog drugog ili jednostavno ignorišite ono što smo rekli“, kaže drugi čovjek, prenosi Krstarica.

Jednostavna komunikacija

„Komunicirajte najosnovnijim terminima. Momci se mogu zbuniti i pogrešno protumačiti složene emocije za koje djevojke misle da će ih razumjeti“.

Uživanje u malim stvarima

„Uživamo u jednostavnim stvarima na rođendanima, Danu očeva i slično. Ponekad su piće, brza hrana i izležavanje sve što želimo da uradimo za naš dan, posebno imajući u vidu da mnogi momci znaju kako da se istroše kada proslavljaju svoj poseban dan“, zaključio je ovaj korisnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana