Evo zašto muškarci s njom varaju svoje žene

Agencije
Evo zašto muškarci s njom varaju svoje žene

Rajli je 26-godišnjakinja koja izlazi sa starijim i bogatim muškarcima. Tokom gostovanja u emisiji doktora Fila, ona je objasnila zašto joj muškarci neprestano poklanjaju pažnju, iako ne spava sa njima...

Rajli, koja sebe opisuje kao "šugar bejbi", izlazi na sastanke sa starijim muškarcima koji je zasipaju skupim poklonima poput kola, luksuznih odmora, šoping tura i hiljada dolara mjesečno.

"Oduvijek sam govorila da novac dolazi prije romantike", navodi Rajli, ističući da se ne skida u potpunosti pred muškarcima i nema seks sa njima, od kojih su neki i oženjeni.

Iako su joj upućene brojne kritike i osude da neprestano uništava porodice drugih ljudi, ova simpatična plavuša se ne slaže sa tim i ne vidi ništa loše u svom načinu života. Ona je objasnila zašto oženjenim muškarcima toliko prija njeno društvo.

"Oni u meni traže ono što su njihove supruge prestale da im pružaju. Nakon toliko godina braka, nježnosti nestaju – držanje za ruku, pažljivo slušanje sagovornika, razgovor o interesantnim stvarima", objašnjava Rajli.

"Ako se vaša žena ugoji, prestane da se šminka i ne izlazi iz trenerke, izgubićete interesovanje za nju. Tada ja nastupam. Činim ih srećnim, zbog čega mogu da odu kući dobro raspoloženi i ophode se bolje prema svojim ženama."

Rajlina majka izjavila je da je ponosna na svoju ćerku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana