Evo šta muškarci uvijek primete tokom seksa

24sata.rs
Evo šta muškarci uvijek primete tokom seksa

Prije svega, muškarci ne primjećuju oguljeni lak na noktima, suve pete ili dlačice koje nisu uklonjene sa bikini zone. Oni primjećuju druge stvari, kojih vi često niste ni svijesne.

Ovo su neke od njih:

1. Inicijativa

Muškarci ne žele da "odrađuju" baš sav posao i obožavaju žene koje znaju da preuzmu inicijativu. Svakako će primjetiti kad žena nije pretjerano zainteresovana ili barem ostavlja takav utisak. "Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim", poručuju muškarci.

2. Pokreti tijela

Ako ste ukočene i sramežljive, to morate da promenite. Senzualnost je, sa druge strane, itekako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. "Uključite cjelo tijelo, tako ćemo videti da ste jako uzbuđene što ste sa nama", otkrili su momci za magazin Women's Health.

3. Pogled

Gledanje u oči ili odmjeravanje njihovih tijela - to je sve što dolazi u obzir. Pogled prema dole (sumnja?), odmjeravanje sopstvenog tijela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni.

4. Svježa depilacija ili seksi donji veš

"Ne sudimo ako u pitanju nije ni jedno od toga. Ali ako jeste, to nam otkriva da ste unapred razmišljale o seksu i to nam je jako drago da vidimo."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana