Deset godina ju je varao s drugim muškarcima

Agencije
Deset godina ju je varao s drugim muškarcima

Da li mislite da bi jedna žena ikada mogla da oprosti suprugu koji je sve vrijeme krio od nje da je homoseksualac? Sara Bouls i nakon 14 godina još ne može da se oporavi od muževljevog priznanja…

Nakon deset godina braka Sarin muž Piter ostavio ju je zbog drugih muškaraca. Ovakav događaj u njenom životu natjerao ju je da počne da preispituje čitav svoj život. Osjetila se iskorišćenom i izdanom, jer ju je Piter sve vreijme koristio kao paravan za svoje pravo opredeljenje, koje u vrijeme njihovog venčanja nije smio da otkrije.

Suprugovo priznanje nije dobila na vrijeme, ali kada je saznala da je homoseksualac, osjetila je veliko olakšanje u poređenju s mučnim godinama koje su ostale iza nje. Ljutnja, bes i razočaranje uslijedili su kasnije.

Piter i Sara su se prvo razveli, da bi ona dvije godine nakon toga saznala pravi razlog. Bile je usred nekog posla i vrlo iznenađena njegovim pozivom. Tada joj je priznao da ju je u deset godina dugom brak sve vrijeme varao s drugim muškarcima.

"Rekao mi je da ima novog partnera - muškarca. Iako sam bila šokirana, osjetila sam tračak olakšanja, jer mi je to konačno priznao", rekla je Sara, koja je posljednje tri godine njihovog braka počela da sumnja da joj je suprug homoseksualac.

"Samo dan nakon njegovog priznanja sve me je stiglo. Provela sam godine štiteći djecu i brinući o Piteru, sve vrijeme zadržavajući svoje sumnje samo za sebe. Tada su sve emocije koje sam potiskivala isplivale."

"Da li me je Piter ikada volio? Da li sam ga privlačila? Da li je zaista želio djecu sa mnom? I na kraju, s koliko je muškaraca bio dok smo bili u braku?", pitala se Sara.

Ono što ju je najviše boljelo jeste da je Piter sve vrijeme znao da je homoseksualac.

Četrnaest godina nakon toga Sara i dalje živi sama u Londonu s ćerkama Rebekom i Lusi. Iako je nakon razvoda imala nekoliko veza, i dalje je vrlo ranjiva.

"Njegovo priznanje bilo je gore od bilo čega. Trebaće mi mnogo vremena da bih mogla da započnem novu ozbiljnu vezu."

Ćerke Rebeka i Lusi, koje su tada imale osam i devet godina, očevo priznanje doživele su na svoj način i nakon toliko vremena su odlučile da ne žele da ga viđaju.

Sara tvrdi kako na početku njihove veze nije mogla da pretpostavi da je Piter homoseksualac. Mislila je da zna sve o njemu.

Uzeli su se u aprilu 1990. godine. Bila je to velika svadba od 150 zvanica. Sara nije željela da spavaju prije braka, ali tvrdi da je nakon toga njihov seksualni život bio strastven.

Sumnje su počele kada im je stigao račun za telefon u iznosu od hiljadu dolara. Onda su počeli izlasci s opravdanjima da gleda utakmicu, a kada bi ga pitala koji je rezultat bio nije znao da joj kaže.

Tada je Sara počela da ga prati. Primjetila je da njen muž provodi mnogo vremena u javnim toaletima i nekoliko dana poslije toga rastali su se bez previše svađe.

Sara se čak testirala na HIV strahujući za svoje zdravlje. Test je bio negativan.

Kada se sve saznalo, njihove dvije ćerke preživele su najveću traumu. Ipak, kada joj je sve priznao, Piter je rekao Sari da ju je oženio jer je zaista mislio da će uspjeti. Sara je nakon priznanja odlazila kod psihologa, koji joj je pomogao da se pomiri s činjenicom da ona nije bila kriva za to što joj se dogodilo.

"Piter mi je ukrao deceniju života, kako bih mogla da se oporavim od toga?", na kraju svega pita se Sara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana