Ronaldovog mačka Pepea udario automobil, zbog oporavka putuje u Španiju

GS
Ronaldovog mačka Pepea udario automobil, zbog oporavka putuje u Španiju

Nakon mjesec i po tjeskobe i strepnje, Kristijano Ronaldo i njegova djevojka Džordžina mogu se opustiti. Njihov mačak Pepe na putu je da se oporavi nakon što ga je udario automobil, a preostalo vrijeme oporavka provest će u Španiji kod Džordžinine sestre Ivane.

Razlog za to je prisustvo ronaldove djece u kući, koja nisu shvatila da je mačak "bolestan" i stalno ga traže jer želi se igrati s njim, a u Španiji će imati potreban mir da se u potpunosti oporavi i zaliječi povrede.

"Gotovo je umro. Nakon mjesec i po dana na intenzivnoj njezi kod veterinara, odlučili smo ga poslati kući kod moje sestre Ivane u Španiji da se brine o njemu. Sad se Pepe oporavlja, ali bio je prisutan veliki strah za njegov život", rekla je Džordžina španskom časopisu InStajl.

Inače, u pitanju je rasna vrsta mačke pod nazivom Sfinks ili Sfinga, koja je najpoznatija bezdlaka pasmina domaće mačke koja zahtijeva redovitu njegu kože i držanje unutar kuće. Po naravi je znatiželjna, zaigrana i inteligentna mačka, vrlo prisna s vlasnikom.

Njena vrijednost procijenjena je na 2.500 eura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana