Priznala je da se ne sjeća gotovo ničega sa snimanja: "Serija je zapravo dobra“

GS
Priznala je da se ne sjeća gotovo ničega sa snimanja: "Serija je zapravo dobra“

Kortni Koks je u jednoj od najpopularnijih serija devedesetih godina „Prijatelji“, tumačila lik Monike Geler, a sada je priznala da se gotovo ničega sa snimanja ne sjeća.

 „To je veoma tužno, ne sjećam se ničega. Ljudi me stalno pitaju da riješim neki kviz o seriji, ali ja se ne sjećam radnje. Sjećam se likova, ali nekih specifičnih scena ne. Nažalost sjećanje mi nije jača strana kada je riječ o zabavnim trenucima. Sjećam se samo bolnih stvari. Počela sam da gledam, bindžujem. Ispostavilo se da je serija zaista dobra“, rekla je ona u razgovoru sa Elen Dedženeris.

Glumica je dodala da joj je omiljena epizoda „Dan zahvalnosti“.

„Budimo iskreni, tek sam na prvoj sezoni. Ali omiljena epizoda mi je 'Dan zahvalnosti' kada je bila retrospekcija i glumila sam gojaznu Moniku. Obožavala sam bucmastu Moniku jer sam se osjećala tako slobodno. Mogla sam da plešem, jednostavno ustanem i plešem i nisam imala nikakvih problema. Tu baš volim“, dodala je Koks.

Serija „Prijatelji“ emitovala se od 1994. do 2004. godine, imala je 10 sezona, a pored Kortni Koks, ostale prijatelje igrali su Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

Prije nekoliko mjeseci „Prijatelji“ su iznenadili javnost kada su najavili da će se ponovo okupiti za jednu specijalnu epizodu.

Taj plan je međutim, poremetila pandemija virusa korona, ali od okupljanja, navodno nisu odustali. Ipak, kada će pasti prva klapa, još se ne zna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana