Nije pozvana na svadbu: Majka poznate pjevačice preotela dječka kćerki i udala se za njega!

GS
Nije pozvana na svadbu: Majka poznate pjevačice preotela dječka kćerki i udala se za njega!

Majka Majli Sajrus je prava zavodnica.

Preotela je momka ćerki, a da stvar bude gora - i vjenčali su se.

Toš Sajrus (56), menadžerka i mama Majli Sajrus, prošle godine se udala za zvezdu serije „Prison Brejk“ Dominika Persela (54). Kako piše magazin „Jues Vikli“, Dominik se ranije viđao s njenom najmlađom ćerkom Noa. Tako da je mama Tiš preotela dječka ćerki Noi.

„Noa i Dominik bili su prijatelji s povlasticama, viđali su se povremeno, a prestali su da izlaze kada se on zaljubio u Tiš“, rekao je izvor za novine. Dodaje i da je majka znala za vezu ćerke s Dominikom, ali joj nije dala da o tome priča prije venčanja, prenosi Alo.

Njena ćerka se ocjeća povrijeđenom. Izvor tvrdi da majka nije ni čekala da Noa i Dominik prestanu da se viđaju. „Noa se još viđala s Dominikom kad je Tiš počela da ga zavodi. Sukob između Noe i Tiš je dublji nego što ljudi misle. Noa je jako uznemirena“, kaže.

Noa nije bila na majčinom vjenčanju s glumcem, dok je Majli bila djeveruša. Ostala Tišina djeca navodno nisu bila pozvana. „Tiš nije pozvala Noa i Brajsona na vjenčanje, blokirala ih je na Instagramu nakon što je započela vezu s Dominikom“, rekla je osoba bliska toj porodici.

Navodno je Noa teško podjela majčinu vezu s muškarcem s kojim se ona prethodno viđala, ali se kasnije vjerila sa modnim dizajnerom.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana