Није позвана на свадбу: Мајка познате пјевачице преотела дјечка кћерки и удала се за њега!

ГС
Није позвана на свадбу: Мајка познате пјевачице преотела дјечка кћерки и удала се за њега!

Мајка Мајли Сајрус је права заводница.

Преотела је момка ћерки, а да ствар буде гора - и вјенчали су се.

Тош Сајрус (56), менаџерка и мама Мајли Сајрус, прошле године се удала за звезду серије „Присон Брејк“ Доминика Персела (54). Како пише магазин „Јуес Викли“, Доминик се раније виђао с њеном најмлађом ћерком Ноа. Тако да је мама Тиш преотела дјечка ћерки Нои.

„Ноа и Доминик били су пријатељи с повластицама, виђали су се повремено, а престали су да излазе када се он заљубио у Тиш“, рекао је извор за новине. Додаје и да је мајка знала за везу ћерке с Домиником, али јој није дала да о томе прича прије венчања, преноси Ало.

Њена ћерка се оцјећа повријеђеном. Извор тврди да мајка није ни чекала да Ноа и Доминик престану да се виђају. „Ноа се још виђала с Домиником кад је Тиш почела да га заводи. Сукоб између Ное и Тиш је дубљи него што људи мисле. Ноа је јако узнемирена“, каже.

Ноа није била на мајчином вјенчању с глумцем, док је Мајли била дјеверуша. Остала Тишина дјеца наводно нису била позвана. „Тиш није позвала Ноа и Брајсона на вјенчање, блокирала их је на Инстаграму након што је започела везу с Домиником“, рекла је особа блиска тој породици.

Наводно је Ноа тешко подјела мајчину везу с мушкарцем с којим се она претходно виђала, али се касније вјерила са модним дизајнером.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана