Kim Kardašijan u novoj kampanji kopirala stil iz 70-ih, mnoge podsjetila na Lepu Brenu

GS
Kim Kardašijan u novoj kampanji kopirala stil iz 70-ih, mnoge podsjetila na Lepu Brenu

LOS ANĐELES - Rialiti zvijezda Kim Kardašijan vratila se u period 70-ih godina prošlog vijeka kako bi najavila novu kolekciju kupaćih kostima svog modnog brenda "Skims", a, posebnu pažnju je privukao upravo stil koji je kopirala, a koje je mnoge na Balkanu podsjetio na legendarnu Lepu Brenu.

 Za "Skims Metalik Sim", kolekciju koja bi trebala biti predstavljena 6. jula, Kim se obukla u stilu 70-ih kombinujući voluminoznu frizuru i smjelu šminku za oči.

"Uđite u glamur 70-ih uz bazen u herojskim komadima visokog struka umočenim u nijanse visokog sjaja", stoji u opisu videa Kim na zvaničnoj stranici brenda.Na fotografijama Naže Li Koen Kim je obučena u nekoliko metalik kupaćih kostima.

Iako za svaku fotografiju mijenja svoju odjeću, šminka i frizura ostaju iste.Njena plava kosa je visoko začešljana, s uvijenim vrhovima i šiškama naprijed. Dramatičnom izgledu doprinijela je dojmljivom šminkom za oči, "naked" usnama i s malo maskare.

U skladu s temom 70-ih, Kim je izgled upotpunila s gomilom narukvica i velikim naušnicama.

Ono što je najviše privuklo pažnju na prostoru Balkana vezano za ovu kampanju je zapravo koliko je Kim bila slična izdanjima Lepe Brene iz ovog perioda.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana