Kanada im je ipak dosadila: Princ Hari i Megan se ponovo sele?

Agencije
Kanada im je ipak dosadila: Princ Hari i Megan se ponovo sele?

Princ Hari i njegova supruga vojvotkinja od Saseksa Megan Markl iznenadili su mnoge nedavno kada su odlučili da se distanciraju od obaveza kraljevske porodice i medija i odlučili da život nastave u Kanadi, daleko od kuće.

Međutim, prema pisanju stranih medija, oni planiraju novu selidbu i to navodno u Los Anđeles.

"Oni vole Kanadu, ali razgledaju kuće i u Los Anđelesu. Najvjerovatnije će imati kuće u oba mjesta", naveo je blizak prijatelj para.

Megan naime, ima dosta prijatelja i članova porodice u svom rodnom gradu Los Anđelesu i zato par želi da podijeli svoje vrijeme između Kanade i Kalifornije. Slavni bračni par vjeruje da je Los Anđeles savršen za njihov opušten životni stil i da će provoditi više vremena u prirodi, na planinarenju ili u šetnji. Uživaju u tihom i mirnom životu, praktikuju jogu, Megan kuva i često idu u duge šetnje. Najviše voli da sjedi kod kuće sa bebom Arčijem, piše "Miror".

Portal prenosi i da je Megan često pisala o svom odrastanju u Južnoj Kaliforniji na svojoj sad već nepostojećoj stranici The Tig.

"Rođena sam i odrasla u Los Anđelesu. Ja sam devojka iz Kalifornije, koja živi prema pravilima da joga, plaža ili nekoliko avokada mogu da reše sve vaše probleme", objasnila je ona na toj stranici, prenosi "Miror".

Inače, princ Hari i Megan trenutno iznajmljuju luksuznu vilu u zapadnom delu Vankuvera, a kako bi osigurali svoju sigurnost, postavili su kamere oko vile i na plaži.

Vila u kojoj žive već veliku belu ceradu koja prekriva metalni ulaz na kojem stoji znak zabrane prilaska.

Advokati bračnog para već su prošlog meseca izdali javno i pravno upozorenje, kada su paparaci fotografisali Megan kako šeta s Arčijem i psima. U međuvremenu su kanadski tabloidi pisali da je Megan zvala kapetana brodskog taksija nakon što je odbio da preveze japanske fotografe kako bi slikali vilu mladog para. Kapetan broda je vojvotkinju opisao kao realnu, slatku i iskrenu osobu.

Kanađani su u anketi izrazili mišljenje o kraljevskom paru koji se doselio u njihovu državu. tri četvrtine građana je izjavilo da ne želi da plaća osiguranje Harija i Megan.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana