Kameron Dijaz otkrila da nikad ne bi postala mama da nije bilo Gvinet Paltrou

G.S.
Kameron Dijaz otkrila da nikad ne bi postala mama da nije bilo Gvinet Paltrou

Kameron Dijaz ne bi postala mama da nije Gvinet Paltrou.

Glumica filma "Ima nešto u vezi Meri" objavila je da je svoje prvo dijete, ćerku Redik dobila u januaru sa suprugom Bendži Meden. Nakon što je prvi put postala majka, glumica (47) je otkrila ko je zaslužan za stvaranje njene porodice. Dajući onlajn intervju za Gvinetin brend "Goop", počela je sa: "Ne bih postala majka da nije bilo tebe'".

"Bilo bi: 'Nemam djecu'. A ti bi: 'Imajte djecu, vjenčajte se, imaćete djecu'. Bila si baš uporna. Govorila si: 'Morate. Ne razumijete. Ako to ne učinite, bićete toliko tužni što to niste uradili'". I zato sam ti toliko zahvalna što nisi odustala".

Šaleći se da je bila davež, Gvinet je nastavila: "Mislim da sam mogla da predvidim da si ti rođena da budeš prava majka. Neke žene nisu, ali ti jesi, kao što sam rekla, 'ti si rođena da to budeš'".

"Pa, sve ono moje tipa 'Neću to da radim', bio je samo strah", rekla je Kameron. "Bila sam samo uplašena. Bojala sam se. Bojala sam se da neću naći partnera. Nisam imala sreće. Pre toga nije bilo bitnih ljudi u mom životu".

Novopečena majka otvoreno je govorila o planovima za budućnost svoje ćerke, insistirajući na tome da ne želi da se njena ćerka identifikuje sa atributima "slatka"i "lijepa".

Kameron i legenda benda Good Charlotte Bendži drže svoju ćerku od njenog rođenja dalje od očiju javnosti, a na društvenim mrežama nisu podijelili fotografije. Glumica poznata i po filmu "Maska" je dodala: "Želim joj i znam da je nemoguće, ali želim da ona bude bez bilo kakvih odrednica. Ne želim da se identifikuje sa tim pridevima, poput "Lijepa sam, slatka sam...". Želim da ona bude poput: "Ja sam!"

"Kad je pogledam, sve što želim je da joj pomognem da bude svoja. Iz dana u dan mi sve više otkriva ko je, a ja samo pokušavam da budem u toku s njom. Mislim da nisam bila sposobna da budem ovakav roditelj sa 25 godina."

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana