Bred Pit i Dženifer Aniston razmenili nežnosti: “Tako si seksi” VIDEO

G.S.
Bred Pit i Dženifer Aniston razmenili nežnosti: “Tako si seksi” VIDEO

Raskid Breda Pita i glumice Dženifer Aniston mnogi nisu prežalili svih ovih godina, a od kada je završio sa ženom koja ih rastavila, koleginicom Anđelinom Džoli, mediji ne prestaju da ih “mire”.

Obožavaoci ovog para imali su priliku da ih ponovo vide zajedno. Naime, nekadašnji bračni par ponovo se našao zajedno na malim ekranima, a mnogi su u komentarima video-snimka naveli da je očigledno da između njih i dalje sijevaju varnice.

Njih dvoje su sa nekoliko drugih slavnih glumaca u četvrtak uveče čitali scenario filma “Fast Times at Redgemont High”.

Bred je glumio Breda Hamiltona, dok je Dženifer glumila Lindu, djevojku u koju je zaljubljen. Tako je bilo zaista zanimljivo kad je Dženifer izgovorila: “Hej, Bred, znaš da sam uvijek mislila da si sladak. Tako si seksi”.

U cijeloj priči narator je bio sjajni Morgan Friman. U ovom zanimljivom video-snimku, koji traje gotovo sat, pojavjuju se i glumac Šon Pen, muzičar Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tajgen, glumac Lej Liota, Metju Mekonahi, Džulija Roberts.

Ovom predstavom su glumci skupljali sredstva za humanitarnu organizaciju CORE, koja pomaže pogođenima pandemijom koronavirusa.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana