Bila je mlađa od njega 60 godina: Udovica Hjua Hefnera ni tri godine nakon smrti ga nije zaboravila

GS
Bila je mlađa od njega 60 godina: Udovica Hjua Hefnera ni tri godine nakon smrti ga nije zaboravila

Kristal Haris, udovica Hjua Hefnera, 60 godina mlađa od njega, posvijetila je emotivnu objavu svom pokojnom suprugu na treću godišnjicu njegove smrti.

"Tri godine. Teško je povjerovati. Hvala ti što si uvek bio moj najbolji prijatelj, što si me naučio nježnosti i što si omogućio da se uvijek osjećam važnom i cijenjenom, i to svih 10 godina. Biću ti zauvek zahvalna", napisala je Kristal na svom profilu na Instagramu ispod fotografije na kojoj ona i Hju poziraju nasmijani.

Kristal se u magazinu "plejboj" pojavila sa 24 godine, a ona i Hju su se vjenčali 2012. godine. Hefner je pred kraj života bio potpuno onemoćao, nije mogao da hoda samostalno, a od plejboja kakvog svijet pamti nije bila ostala ni sjenka. Iako su svi smatrali da je Kristal s njim jer je "obična sponzoruša", ona je dokazala da nije tako.

"Pratila ga je na sve ljekarske preglede, radila je sve da ga razveseli i kad je bilo najteže", ispričali su njegovi prijatelji nakon Hefnerove smrti 2017. godine.

Hju je poslednjoj ženi ostavio sedam miliona dolara vrijednu vilu koju joj je kupio 2013. godine, kao i pet miliona dolara.

Danas je Kristal u vezi s inženjerom Nejtanom Levijem, koji je prvi muškarac s kojim je viđena u javnosti nakon Hefnerove smrti.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana