Berluskonijevi problemi sa devojkama

Tanjug
Berluskonijevi problemi sa devojkama

RIM- Advokati bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija pokrenuli su tužbu protiv jedne od “njegovih devojaka”, Đovane Rigato, zbog pokušaja iznude.

Rigato je od Berluskonija tražila prvo 500.000, a onda i milion evra, što je prema tvrdnji advokata iznuda, piše “Fato Kotiodijano”.

Rigato je jedna od svjedoka u sudskom postupku protiv Berluskonija, takozvanom “slučaju Rubi”, i prema pisanju medija nije jedina koja je u zamjenu za svoje ćutanje primila, ili traži pare.

Naime, protiv bivšeg premijera i lidera stranke “Forca Italija” vodi se postupak pred sudom pod optužbom da je imao seksualne odnose sa maloljetnicom zvanom Rubi.

To je nadimak marokanke Karime el Marug, koja je učestvovala, zajedno sa drugim djevojkama, u takozvanim “elegantnim večerama” u Berluskonijevoj vili gdje je, prema svjedočenju, bilo prostitucije, podvođenja i sličnog.

Đovana Rigato, koja je učestvovala u tim skupovima, tvrdi da ne iznuđuje novac, već traži kompenzaciju za sve što je pretrpila nakon što je 2010. godine stavljena na listu svjedoka, a zatim i optužena u “procesu Rubi”.

Rigato je povjerila medijima da sa Berluskonijem nije imala ljubavni odnos, da je sve završavano na poljupcima te da bi je Berluskoni “povremeno stavio na kolena i tepao joj moja devojčica”.

Ona tvrdi da joj je Berluskoni obećao pomoć, čak i posao novinara na nekoj od njegovih televizija, i ona u tome ne vidi ništa loše jer je, po njenim riječima, “Berluskoni dobra i darežljiva osoba koja pomaže onima koji su u nevolji”.

Proces “Rubi” traje već nekoliko godina, a u zadnje vrijeme, nekoliko puta je ročište otkazano, jer bi se Berluskoni dan prije suđenja našao u bolnici pod izgovorom da obavlja zdravstvene preglede, ili da se ne osjeća dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana