Banjalučki bend “Pajperov smijeh” objavio spot za pjesmu “Zupčanik”

Agencije
Banjalučki bend “Pajperov smijeh” objavio spot za pjesmu “Zupčanik”

Alternativni rok bend iz Banjaluke “Pajperov smijeh” objavio je novi video-spot, ali i predstavio novog gitaristu, te za sve obožavaoce najavio nekoliko predstojećih koncerata.

Sastav je objavio spot za pjesmu “Zupčanik”, koji je drugi spot nakon pjesme “Svjetla su daleka”, a obje pjesme se nalaze na aktuelnom maksi singlu “Mostar Trek”. Za režiju spota “Zupčanika” zadužen je Vedran Ševčuk Alf, koji je zaslužan i za nove fotografije benda.

Jedan od noviteta “Pajperovog smijeha” je i predstavljanje novog člana benda Vladimira Maksimčuka, umjesto dosadašnjeg gitariste Daneta Marjanovića. 

- Njegove poslovne obaveze nisu dozvoljavale kontinuitet proba, pa je Dane svojevoljno istupio iz benda kako bi samom bendu stvorio prostor da dalje raste, a to je nesebičan čin koji samo potvrđuje stav da je muzika ispred svakog pojedinca. Vladinim dolaskom dobili smo kontinuitet sviranja proba, što je dalo rezultat ne samo u smislu naše sviračke forme, već je probudilo sve druge segmente djelovanja benda, pa danas pričamo o našem drugom spotu i seriji klupskih koncerata - objasnio je frontmen benda Mirko Ponjević. 

Karlo Tomić, basista benda, naglasio je da su imali pauzu u objavljivanju pjesama, te održavanju koncerata, baš zbog promjene jednog člana. 

- Prvi put u više od deset godina rada smo se odlučili za promjenu, što je, opet, tražilo od nas da radimo još više nego ranije. Osjećali smo odgovornost, kako prema Danetu koji je otišao i prema Vladi koji je došao, tako i prema publici, jer bend mora ili da radi ili da ne radi. Mi smo se odlučili da radimo i spot za “Zupčanik” je samo prvi korak u nekom narednom djelovanju naše male ekipe - naglasio je Tomić.

Bend je najavio nastupe u nekoliko gradova, a to su Kostajnica (28. septembar), Mostar (4. oktobar), Stolac (5. oktobar) i Banjaluka (12. oktobar).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana