Ove znake do kraja aprila čeka iznenadni dobitak

GS
Ove znake do kraja aprila čeka iznenadni dobitak

U drugoj polovini mjeseca, tačnije 20. aprila, velikodušni Jupiter konjunktuje remetilački Uran u Biku koji voli luksuz. Ovaj izuzetan nebeski događaj donijeće zapanjujuće preokrete sreće za nekoliko znakova Zodijaka, bez obzira na njihov status posla ili primanja.

Otkrijte ko će se osjećati kao feniks koji se diže iz pepela u drugoj polovini aprila. Biće to vijreme predivnih iznenađenja za ove srećne znakove.

Ovan: Početak dugoročnih ulaganja

Uran je uzrokovao to da mnogi Ovnovi doživljavaju smjenjivanje perioda gozbe i gladi. To će se promijeniti tokom druge polovine aprila, kada se ova nepredvidljiva planeta udružuje s raskošnim Jupiterom u svojoj 2. kući zarade.

Kada se to dogodi, bogatstvo stiže potpuno neočekivanog izvora. Na sreću, Ovan brzo prihvata svoje karte i koristi ovaj neočekivani prihod da napravi dugoročna ulaganja koja mu daju veću mjeru slobode.

Bik: Remont na svim poljima

Bik je strpljivo čekao svoj red. Njegova sposobnost da uživa u hedonizmu uskoro će se isplatiti. Resursi za zadovoljenje njihovih hirova doći će u ogromnim količinama, što će ovom horoskopu omogućiti da kupi nekretninu, ode na neku egzotičnu destinaciju ili konačno obezbijedi sebi nov auto. Ulaganje u preobraženje od glave do pete je takođe moguće, čime se poboljšava prirodna ljepota ovog znaka.

Vaga: Gotovo je s dugovima

Konjunkcija Jupiter-Uran može da oslobodi Vage značajnog duga jer se javlja u njihovoj 8. kući zajedničkih resursa. Otplata kredita, veliko nasljedstvo ili dobitak na lutriji su među načinima na koje ovaj horoskop može da postigne finansijsku nezavisnost.

Zatvaranje dugova na karticama ublažiće anksioznost ovog znaka, omogućavajući mu da u potpunosti uživa u finijim stvarima u životu. Burna veza će se takođe stabilizovati kada se Vagama vrati finansijska ravnoteža.

Strijelac: Velike nagrade za posao

Jupiter završava obilazak Strijelčeve 6. kuće rada i službe. Kada se pridruži Uranu 20. aprila, moguće su velike nagrade za posao. Nedovoljno plaćeni Strijelci mogu dobiti veliko povećanje plate.

Direktor koji odlazi mogao bi da imenuje baš ovaj znak Zodijaka kao svog nasljednika. Još bolje, posao iz snova koji uključuje luksuzna putovanja mogao bi pasti pred Strijelčeve noge. Iznenadno poboljšana radna situacija takođe će se dobro odraziti na zdravlje ovog znaka pa će nestati i neke hronične boljke uzrokovane stresom, piše www.espreso.co.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana