Ове знаке до краја априла чека изненадни добитак

ГС
Ове знаке до краја априла чека изненадни добитак

У другој половини мјесеца, тачније 20. априла, великодушни Јупитер конјунктује реметилачки Уран у Бику који воли луксуз. Овај изузетан небески догађај донијеће запањујуће преокрете среће за неколико знакова Зодијака, без обзира на њихов статус посла или примања.

Откријте ко ће се осјећати као феникс који се диже из пепела у другој половини априла. Биће то вијреме предивних изненађења за ове срећне знакове.

Ован: Почетак дугорочних улагања

Уран је узроковао то да многи Овнови доживљавају смјењивање периода гозбе и глади. То ће се промијенити током друге половине априла, када се ова непредвидљива планета удружује с раскошним Јупитером у својој 2. кући зараде.

Када се то догоди, богатство стиже потпуно неочекиваног извора. На срећу, Ован брзо прихвата своје карте и користи овај неочекивани приход да направи дугорочна улагања која му дају већу мјеру слободе.

Бик: Ремонт на свим пољима

Бик је стрпљиво чекао свој ред. Његова способност да ужива у хедонизму ускоро ће се исплатити. Ресурси за задовољење њихових хирова доћи ће у огромним количинама, што ће овом хороскопу омогућити да купи некретнину, оде на неку егзотичну дестинацију или коначно обезбиједи себи нов ауто. Улагање у преображење од главе до пете је такође могуће, чиме се побољшава природна љепота овог знака.

Вага: Готово је с дуговима

Конјункција Јупитер-Уран може да ослободи Ваге значајног дуга јер се јавља у њиховој 8. кући заједничких ресурса. Отплата кредита, велико насљедство или добитак на лутрији су међу начинима на које овај хороскоп може да постигне финансијску независност.

Затварање дугова на картицама ублажиће анксиозност овог знака, омогућавајући му да у потпуности ужива у финијим стварима у животу. Бурна веза ће се такође стабилизовати када се Вагама врати финансијска равнотежа.

Стријелац: Велике награде за посао

Јупитер завршава обилазак Стријелчеве 6. куће рада и службе. Када се придружи Урану 20. априла, могуће су велике награде за посао. Недовољно плаћени Стријелци могу добити велико повећање плате.

Директор који одлази могао би да именује баш овај знак Зодијака као свог насљедника. Још боље, посао из снова који укључује луксузна путовања могао би пасти пред Стријелчеве ноге. Изненадно побољшана радна ситуација такође ће се добро одразити на здравље овог знака па ће нестати и неке хроничне бољке узроковане стресом, пише www.espreso.co.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана