Ova tri znaka ovog ljeta kupaće se u parama

GS
Ova tri znaka ovog ljeta kupaće se u parama

Finansijska sreća pratiće ova tri znaka Zodijaka tokom ovog ljeta. Upornost i rad će se isplatiti, dok će novac samo kapati i to toliko da neće vjerovati šta ih je snašlo.

Evo o kojim znakovima se radi!

Djevica

Ovo je period blagostanja i mira za mnoge Djevice koje su odlučile da rade na sebi.

Ako ste se izolovali od pojedinaca i situacija koji vas guše, tada ste na kraju slaganja slike koja je već neko vrijeme vaša vizija.

Projekti s kojima sada krećete u fazu realizacije biće efikasno poređani i smiješi vam se dodatna dobit zahvaljujući vašoj odlučnosti i hrabrosti.

Lav

Do sada ste vjerovatno ostvarili određene ciljeve i, ako ste bili pažljivi, oni će sada doći na naplatu.

Karijera bi trebalo da vam krene uzlaznom putanjom, a vi ćete se napokon osloboditi stresa.

Ljubavni horoskop za ovo ljeto: Kome sudbina šalje nekog posebnog?

Od juna Jupiter utiče na vaše odnose i donosi vam nova poznanstva, pa ne bi trebalo da vas čudi ako vam se otvore neke nove prilike.

Naučili ste već da djelujete bez naivnog optimizma i zanosa, pa ćete odmah prepoznati situaciju koja nudi vrijednosti i napredak u skladu s vašim afinitetima.

Ribe

Da li ste očekivali ovakve vijesti? Ne bi trebalo da vas iznenadi, jer je ova godina do sada od vas tražila određenu predanost i zahtijevala je mnogo rada.

Uložili ste sve svoje vrijeme na unapređenje i počistili određene situacije, a to nije bio sitan zalogaj.

Jedini je problem u tome što ste ujedno naučili da postavljate i veće izazove, pa s dobijenim nećete nužno odmah biti zadovoljni.

Ali činjenica je da mnoge pripadnike ovog znaka očekuje zasluženi bonus koji će svakako olakšati letne dane i pružiti vam priliku da uživate u njima, piše Superžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana