Ko će sumanuto trošiti novac u julu: Na spisku su pet znakova

GS
Foto: Ilustracija

Astrologija otkriva koji horoskopski znaci će doživjeti najveće promjene u finansijama u julu 2024. godine!

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine već najavljuje zanimljiva dešavanja, ali kada je riječ o novcu, mnogi znaci horoskopa doživjeće dramatične promjene u svojim finansijama i to skoro preko noći.

Riječ je o konjukciji Marsa i Urana u znaku Bika, koja se dešava 16. jula, što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli da očekuju novitete. Na primjer, postoji šansa da dobijete povećanje plate ili ćete možda imati novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

Osim toga, odlučujući faktor u isticanju materijalne strane života, biće Pun Mjesec u znaku Jarca, jer on, uz Bika i Djevicu, vlada finansijskim tokovima. Jarac je znak dostignuća, pa koncentracija njegove energije 23. i 24. jula za mnoge znakove horoskopa može da znači finansijsku metamorfozu. Evo ko može da je očekuje:

JARAC

Pun Mjesec se javlja u vašem znaku i pod uticajem Urana može da donese iznenadnu odluku vezanu za ulaganje novca u privatni posao. Za one Jarčeve koji nemaju biznis, vjerovatno će morati da plate nešto za svog člana porodice. Mars će početkom jula 2024. ozbiljno staviti akcenat na temu djece, tako da sve šanse za finansijski doprinos pripadaju plaćanju ljetovanja, školovanja ili ulaganju novca za poboljšanje zdravlja.

STRIJELAC

U vašem slučaju, imate velike šanse da dobijete povećanje plate, jer 16. jula može da vas sačeka važan razgovor o novcu sa šefom. A do 24. jula možete da donesete odluku koja se odnosi na vaše prihode. Pun Mjesec u Jarcu će se posebno fokusirati na zaradu. Zanimljivo, do kraja jula i avgusta 2024. konjunkcija Jupitera i Marsa u partnerskom sektoru može da donese potpisivanje ugovora, sporazuma, saradnje.

BLIZANCI

Očekuje vas veliki iskorak u finansijama, a vjerovatno ćete oko 16. jula naučiti nešto vezano za prihode i depozite. Konjukcija Marsa i Urana u sektoru tajni će istaći ono što je skriveno od vas. Na primjer, možete da saznate neke stvari o štednji ili kreditima vaših članova porodice. Pun Mjesec 24. jula u Jarcu daće vam jasnu sliku o vašim finansijama, a posebno će vam biti važne informacije u vezi sa novcem vašeg partnera. Na primjer, vaš partner će vam reći da je napravio neke troškove bez vašeg znanja, prenosi Magazin Novosti.

OVAN

Pun Mjesec u Jarcu 24. jula javlja se u vašem sektoru dostignuća. Vjerovatno ćete ostvariti finansijski iskorak kroz partnerstvo sa prijateljima. Očekuje vas priliv novca! Ipak, mnogi Ovnovi će odlučiti da promjene razvoj svoje karijere. Pun Mjesec u Jarcu se javlja pored vašeg suvladara Plutona. Imaćete utisak da se približavate važnoj odluci i da je vrijeme da odredite svoj put za narednih 20 godina - sa kim, gdje i za koji novac idete dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana