Ко ће сумануто трошити новац у јулу: На списку су пет знакова

ГС
Foto: Илустрација

Астрологија открива који хороскопски знаци ће доживјети највеће промјене у финансијама у јулу 2024. године!

Мјесечни хороскоп за јул 2024. године већ најављује занимљива дешавања, али када је ријеч о новцу, многи знаци хороскопа доживјеће драматичне промјене у својим финансијама и то скоро преко ноћи.

Ријеч је о конјукцији Марса и Урана у знаку Бика, која се дешава 16. јула, што значи да би у данима око овог датума многи могли да очекују новитете. На примјер, постоји шанса да добијете повећање плате или ћете можда имати новог пословног партнера или други извор прихода.

Осим тога, одлучујући фактор у истицању материјалне стране живота, биће Пун Мјесец у знаку Јарца, јер он, уз Бика и Дјевицу, влада финансијским токовима. Јарац је знак достигнућа, па концентрација његове енергије 23. и 24. јула за многе знакове хороскопа може да значи финансијску метаморфозу. Ево ко може да је очекује:

ЈАРАЦ

Пун Мјесец се јавља у вашем знаку и под утицајем Урана може да донесе изненадну одлуку везану за улагање новца у приватни посао. За оне Јарчеве који немају бизнис, вјероватно ће морати да плате нешто за свог члана породице. Марс ће почетком јула 2024. озбиљно ставити акценат на тему дјеце, тако да све шансе за финансијски допринос припадају плаћању љетовања, школовања или улагању новца за побољшање здравља.

СТРИЈЕЛАЦ

У вашем случају, имате велике шансе да добијете повећање плате, јер 16. јула може да вас сачека важан разговор о новцу са шефом. А до 24. јула можете да донесете одлуку која се односи на ваше приходе. Пун Мјесец у Јарцу ће се посебно фокусирати на зараду. Занимљиво, до краја јула и августа 2024. коњункција Јупитера и Марса у партнерском сектору може да донесе потписивање уговора, споразума, сарадње.

БЛИЗАНЦИ

Очекује вас велики искорак у финансијама, а вјероватно ћете око 16. јула научити нешто везано за приходе и депозите. Коњукција Марса и Урана у сектору тајни ће истаћи оно што је скривено од вас. На примјер, можете да сазнате неке ствари о штедњи или кредитима ваших чланова породице. Пун Мјесец 24. јула у Јарцу даће вам јасну слику о вашим финансијама, а посебно ће вам бити важне информације у вези са новцем вашег партнера. На примјер, ваш партнер ће вам рећи да је направио неке трошкове без вашег знања, преноси Магазин Новости.

ОВАН

Пун Мјесец у Јарцу 24. јула јавља се у вашем сектору достигнућа. Вјероватно ћете остварити финансијски искорак кроз партнерство са пријатељима. Очекује вас прилив новца! Ипак, многи Овнови ће одлучити да промјене развој своје каријере. Пун Мјесец у Јарцу се јавља поред вашег сувладара Плутона. Имаћете утисак да се приближавате важној одлуци и да је вријеме да одредите свој пут за наредних 20 година - са ким, гдје и за који новац идете даље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана