Horoskop za 11. jun

GS
Horoskop za 11. jun

Svaki dan trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahtjeve. Iritira vas nečije ponašanje. Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Bik

Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osjećaj za realnost. Posmatrajte stvari sa više optimizma. Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Prihvatite različite podsticaje. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Blizanci

Pratite svoj unutrašnji glas ili predosjećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor. Ukoliko vam je stalo da riješite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Rak

U emotivnom smislu djelujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju. Usporite svoj ubrzani ritam.

Lav

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa provjerenim timom saradnika. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Djevica

Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima. Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Vaga

Partner vam postavlja logična pitanja, ali vi djelujete neubjedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je vama milo. Stalo vam je da se izborite za bolji plasman ili za svoje mjesto u krugu uticajnih saradnika. Imate velike ambicije. Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Škorpija

Prati vas nesklad. Partneru nedostaje razumijevanje ili dobra volja, a vama upornost. Važno je da upotrijebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Strijelac

Važno je da se osjećate prijatno uz voljenu osobu. Osjećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Budite pažljiviji pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam neka lakša dijeta, izbjegavajte nezdravu hranu.

Jarac

Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrijebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Ribe

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da skrivate istinu. Potrebna vam je nečija naklonost. Djelujete dinamično i saradnici teže prate vaš ubrzani tempo. Potrebno je da se prilagodite. Prijaće vam opuštanje i više sati zdravog sna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana