Хороскоп за 11. јун

ГС
Хороскоп за 11. јун

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Налазите се под емотивним притиском, морате да поштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас нечије понашање. Отворена расправа са једном особом илуструје вашу несигурност и немоћ у кругу пословних сарадника. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Бик

Сачувајте присебност у сусрету са вољеном особом. Понекад лако губите осјећај за реалност. Посматрајте ствари са више оптимизма. Своје пословне планове можете да остварите на интелигентан начин и без сувишне приче. Прихватите различите подстицаје. Нема разлога да се оптерећујете погрешним слутњама.

Близанци

Пратите свој унутрашњи глас или предосјећаје које имате у сусрету са блиском особом. Ваше срце ће направити добар избор. Уколико вам је стало да ријешите своје дилеме, преостаје вам да преузмете ствари и контролу у своје руке. Подстичите код себе позитивно расположење.

Рак

У емотивном смислу дјелујете помало провокативно на вољену особу. Контролишите своје страсти. Ваше понашање указује на нескромност или на претјерано истицање личних способности, што ремети пословну сарадњу. Успорите свој убрзани ритам.

Лав

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са провјереним тимом сарадника. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Дјевица

Осјећате нови емотивни узлет. Покрените своју машту и заводничке способности када се налазите у друштву блиске особе. Нема потребе да се експонирате у друштву сарадника, мудро сачекајте завршну фазу у пословним преговорима. Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Вага

Партнер вам поставља логична питања, али ви дјелујете неубједљиво. Прижељкујете да се оствари оно што је вама мило. Стало вам је да се изборите за бољи пласман или за своје мјесто у кругу утицајних сарадника. Имате велике амбиције. Успоставите бољу равнотежу између својих жеља и могућности.

Шкорпија

Прати вас несклад. Партнеру недостаје разумијевање или добра воља, а вама упорност. Важно је да употријебите своје дипломатске манире у сусрету са пословним партнерима. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Стријелац

Важно је да се осјећате пријатно уз вољену особу. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Будите пажљивији пред особом која вас обавезује на одређене услове или на пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Јарац

Стало вам је до помирења са вољеном особом, употријебите своје скривене адуте како бисте оставили озбиљан утисак. Нема потребе да прецјењујете личне могућности, препустите својим сарадницима да одлучују о заједничким интересима. Обратите пажњу на уреднији начин живота и на правилну исхрану.

Рибе

У сусрету са вољеном особом нема разлога да скривате истину. Потребна вам је нечија наклоност. Дјелујете динамично и сарадници теже прате ваш убрзани темпо. Потребно је да се прилагодите. Пријаће вам опуштање и више сати здравог сна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана