Dnevni horoskop za četvrtak 11. avgust

GS
Dnevni horoskop za četvrtak 11. avgust

Pročitate dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kako ćete isplanirati dan

Ovan

Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savjet.

Bik

U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Priželjkujete više, nego što je moguće. Usmjerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvijek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rješenja.

Blizanci

Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Vaše riječi nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima.

Rak

Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume. Uporno izbjegavate susret sa osobom koja ima posebne zahtjeve i negativan stav o vašim poslovnim rezultatima.

Lav

Neko vas uzbuđuje ili vam privlači pažnju više nego što ste spremni da priznate. Djelujete tajanstveno. Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama.

Djevica

Upotrebljavate suviše stroge kriterijume pri procjeni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu. Morate da imate dovoljno hrabrosti kako biste prihvatili odgovornost za ono što ste učinili. Situacija će se riješiti nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata ne treba da vas navedu na pogrešno ponašanje.

Škorpija

Nema razloga da ignorišete nezadovoljstvo koje primjećujete u svojoj porodici. Ozbiljnije razmislite o svojim propustima. Pretjerano eksponiranje ili nerazumno ponašanje u društvu saradnika na kraju donosi i određene posljedice.

Strijelac

Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.

Jarac

Ukoliko vas opterećuju nove emotivne sumnje razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rješavaju u najkraćem roku i bez dodatnih komplikacija.

Vodolija

Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali ne možete da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju. Opterećeni ste novim poslovnim planovima. Reagujete suviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire.

Ribe

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste odgonetnuli dio skrivenih poruka ili namjera. Ponekad treba upotrijebiti šahovsko pravilo “taknuto-maknuto”. Saradnici očekuju da djelujete dovoljno efikasno i snalažljivo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana