Dnevni horoskop za 24. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 24. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

U ovom periodu ne manjkaju vam potvrde i velika zadovoljstva, kako na polju osjećanja, tako i na profesionalnom. Jupiter će ostati u konjunkciji još tri nedjelje: ako imate bilo kakve zahtjeve da date prijedlog za posao, ne oklijevajte!

Bik

Sunce je konačno stiglo do Merkura, a uskoro će stići i Jupiter! Ovo je zaista srećno vrijeme za vaš znak koji bi mogao da dočeka lijepa iznenađenja. Najsrećniji dani u nedjelji, sa prelijepim Mjesecom na vašoj strani, biće utorak, srijeda i nedjelja.

Blizanci

Vaša nedjelja počinje sjajno. Venera je takođe nedavno ušla u konjunkciju i učiniće ljubav glavnom temom narednih dana. Posebno romantični ili srećni dani za sastanke biće četvrtak, petak i subota.

Rak

Morate se natjerate da nastavite uprkos nepovoljnom položaju Jupitera koji nastavlja da donosi neke prepreke na vašem putu. U međuvremenu, možete računati na dva srećna dana, utorak i srijedu, i na povoljan tranzit Merkura, koji bi vam mogao donijeti neočekivane dobre vijesti.

Lav

Nepovoljan tranzit Merkura ove nedjelje mogao bi da donese malo više izazova ili prepreka na poslu. Ako morate da razgovarate o problemima sa šefovima ili kolegama, bolje je da sve usredsredite na četvrtak i petak kada su mogući mirniji dijalozi.

Djevica

Ljubav ponovo cvjeta ove nedjelje. Ostavite po strani svoju poslovičnu racionalnost i više vjerujte svojim osjećanjima. U nedjelju će Mjesec zasijati u kombinaciji sa vašim znakom, donoseći vam sreću.

Vaga

Samo još nekoliko nedjelja strpljenja i Jupiterove opozicije će se završiti. Skoro ste stigli do cilja, osjećate se prilično umorno i iscrpljeno, a to je i greška Marsa u nepovoljnom položaju, ali uspjećete.

Škorpija

Sada kada se Saturn vratio da vam se osmijehne, trebalo bi da promijenite svoju perspektivu i zamislite svaku poteškoću na koju ćete naići na svom putu kao funkcionalnu za vaš lični i duhovni rast i evoluciju.

Strijelac

Venera, takođe u opoziciji, navodi vas da razmislite o svom ljubavnom životu i da se zapitate da li imate osobu pored sebe. Za samce neće biti najbolje vrijeme za održavanje sastanaka koji su predodređeni da potraju.

Jarac

Više sreće očekuje vas u nedjelju. Opozicija Marsa čini da se oslobodite stresa, jer vas to očekuje u radnom okruženju, zahvaljujući nepovoljnom tranzitu Jupitera. Stisnite zube, kraj maja donosi nagrade.

Vodolija

Još jedna povoljna nedjelja sa stanovišta osjećanja. Možete računati na lijepu Veneru, a u ponedjeljak i na veoma romantičan mjesec. Možda nešto neće ići po planu, ali ne dozvolite da budete nervozni.

Ribe

Rizikujte i budite izazovni. Najvažnije je da izbjegnete bilo kakav sukob i da svemu pristupate kroz miran razgovor. Povoljno radno okruženje sa Saturnom i Merkurom koji vas guraju ka novom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana