Vocap korisnicima dostupne još dvije opcije

GS
Vocap korisnicima dostupne još dvije opcije

Korisnicima Vocapa su dostupne verzije servisa kojima je moguće pristupiti preko internet pregledača ili desktopa.

Ukoliko želite da koristite Vocap sa svog računara, imate na raspolaganju Vocap veb i desktop klijent. Ovo je dostupno na Vindovs računaru, Mac uređaju ili nekom drugom PC-u.

Vocap aplikacije za veb i desktop su slične, ali ipak imaju neke razlike koje ih razdvajaju. Najbitnija je to da veb verzija Vocap ne omogućava audio ili video pozive.

Desktop klijent, s druge strane to omogućava, a kako biste započeli poziv kliknite na ikonu telefona ili video kamere u gornjem desnom uglu.

Dok ste u video pozivu, imate opciju da podijelite svoj ekran – izaberite taster za dijeljenje ekrana i izaberite prozor koji želite da podijelite.

Kada je u pitanju veb pregledač, najveća prednost koju nudi pristup Vocapu na ovaj način jeste praktičnost.

Vocap za veb je dostupan preko bilo kojeg desktop veb pregledača (kao što su Hrome, Fajerkos, Edge ili Safari) i na svakom operativnom sistemu.

Ovdje vam je dostupna opcija za primanje obaviještenja o novim porukama, a Vocapa za veb je moguće koristiti i na računarima na kojima ne mogu da se instaliraju aplikacije.

Potrebno je istaći da se za veb verziju Vocapa preporučuje upotreba privatnog prozora i odjavljivanje sa servisa nakon sesije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana