Воцап корисницима доступне још двије опције

ГС
Воцап корисницима доступне још двије опције

Корисницима Воцапа су доступне верзије сервиса којима је могуће приступити преко интернет прегледача или десктопа.

Уколико желите да користите Воцап са свог рачунара, имате на располагању Воцап веб и десктоп клијент. Ово је доступно на Виндовс рачунару, Мац уређају или неком другом ПЦ-у.

Воцап апликације за веб и десктоп су сличне, али ипак имају неке разлике које их раздвајају. Најбитнија је то да веб верзија Воцап не омогућава аудио или видео позиве.

Десктоп клијент, с друге стране то омогућава, а како бисте започели позив кликните на икону телефона или видео камере у горњем десном углу.

Док сте у видео позиву, имате опцију да подијелите свој екран – изаберите тастер за дијељење екрана и изаберите прозор који желите да подијелите.

Када је у питању веб прегледач, највећа предност коју нуди приступ Воцапу на овај начин јесте практичност.

Воцап за веб је доступан преко било којег десктоп веб прегледача (као што су Хроме, Фајеркос, Едге или Сафари) и на сваком оперативном систему.

Овдје вам је доступна опција за примање обавијештења о новим порукама, а Воцапа за веб је могуће користити и на рачунарима на којима не могу да се инсталирају апликације.

Потребно је истаћи да се за веб верзију Воцапа препоручује употреба приватног прозора и одјављивање са сервиса након сесије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана