Slučajno otkriven novi način punjenja Apple uređaja

GS
Foto: Printscreen

Jedan korisnik je na X-u (bivšem Tviter) podijelio način na koji puni svoj Ajfon, a objava je prikupila 4,9 miliona pregleda i gomilu komentara.

Naime, on je povezao svoj Ajfon na drugi Ajfon putem USB-C kabla i otkrio još jedan način punjenja uređaja. 

"Kad god to radim, nikad nisam siguran u kojem smjeru će ići struja", "To je način kako nekome pokazati da ga zaista volite", "Isto važi za MacBook", "Kako zna koji da puni?", "Incestuozno", "Ovo Androidi isto mogu", "Svaki put kada to uradiš, moraš da se zahvališ EU", "Androidi ovo mogu bežično", "Svaki telefon s USB C priključkom to može, i to već godinama", "Čekaj, šta?"

Potreban je USB-C kabl

Trenutno mogućnost punjenja jednog Ajfona drugim zaviusi od njegovog konektora. Da biste koristili ovu funkciju, Ajfon mora da ima USB-C ulaz i kabl. Što znači da to za sada može samo Ajfon 15 serija. 

Dakle, prva potrebna stvar je kabl koji odgovara telefonu/ima, zatim kada povežete dva Ajfona jedan s drugim, uređaji će međusobno "komunicirati". U zavisnosti od toga koji Ajfon  ima manji procenat baterije, taj će se početi da se puni. Takođe, na ovaj način mogu da se pune i drugi Ejpl uređaji. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana