Случајно откривен нови начин пуњења Apple уређаја

GS
Foto: Printscreen

Један корисник је на X-у (бившем Твитер) подијелио начин на који пуни свој Ајфон, а објава је прикупила 4,9 милиона прегледа и гомилу коментара.

Наиме, он је повезао свој Ајфон на други Ајфон путем УСБ-Ц кабла и открио још један начин пуњења уређаја. 

"Кад год то радим, никад нисам сигуран у којем смјеру ће ићи струја", "То је начин како некоме показати да га заиста волите", "Исто важи за МацБоок", "Како зна који да пуни?", "Инцестуозно", "Ово Андроиди исто могу", "Сваки пут када то урадиш, мораш да се захвалиш ЕУ", "Андроиди ово могу бежично", "Сваки телефон с УСБ Ц прикључком то може, и то већ годинама", "Чекај, шта?"

Потребан је УСБ-Ц кабл

Тренутно могућност пуњења једног Ајфона другим завиуси од његовог конектора. Да бисте користили ову функцију, Ајфон мора да има УСБ-Ц улаз и кабл. Што значи да то за сада може само Ајфон 15 серија. 

Дакле, прва потребна ствар је кабл који одговара телефону/има, затим када повежете два Ајфона један с другим, уређаји ће међусобно "комуницирати". У зависности од тога који Ајфон  има мањи проценат батерије, тај ће се почети да се пуни. Такође, на овај начин могу да се пуне и други Ејпл уређаји. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана