Nothing Phone (1) na testu izdržljivosti - sve ili ništa

GS
Foto: Printskrin

Jedan od najzanimljivijih telefona, koji su se pojavili u posljednje vrijeme, je Nothing Phone (1).

Došao je trenutak da se i ovaj uređaj nađe na testu izdržljivosti.

Popularni YouTube kanal JerryRigEverything je na svom nekonvencionalnom testu izdržljivosti imao Nothing Phone (1). Zak, sa pomenutog kanala je telefon podvrgao svojim uobičajenim testovima grebanja i paljenja ekrana, kao i glavnom testu savijanja.

Kada je u pitanju grebanje ekrana, sve je "normalno". Displej prikazuje ogrebotine od šestog nivoa Mosove skale, uz deblje ureze na sedmom nivou. Telefon ima Gorilla Glass zaštitu i s prednje strane i na poleđini, a ovo štiti i kamere na uređaju.

Displej od 6,5 inča ima stopu osvježavanja od 120 Hz i OLED je tipa. Nakon izlaganja plamenu upaljača, ekran pobijeli ali se oporavlja u najvećoj mjeri, prenosi B92.

Tokom najzanimljivijeg dijela testa, savijanja rukama, Nothing Phone (1) je pokazao da je izdržljiv. Ipak, postoji bojazan da može doći do lomljenja uređaja pod većim pritiskom, posebno u dijelu gdje su smještene antene.

U svakom slučaju, Nothing Phone (1) je pokazao da nije "ništa", mada ima potencijala za poboljšanja. Očekuje se da će kompanija Nothing u sljedećim verzijama svog uređaja načiniti odgovarajuća poboljšanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana