Nothing Phone (1) на тесту издржљивости - све или ништа

ГС
Foto: Принтскрин

Један од најзанимљивијих телефона, који су се појавили у посљедње вријеме, је Nothing Phone (1).

Дошао је тренутак да се и овај уређај нађе на тесту издржљивости.

Популарни YоуТубе канал JerryRigEverything је на свом неконвенционалном тесту издржљивости имао Nothing Phone (1). Зак, са поменутог канала је телефон подвргао својим уобичајеним тестовима гребања и паљења екрана, као и главном тесту савијања.

Када је у питању гребање екрана, све је "нормално". Дисплеј приказује огреботине од шестог нивоа Мосове скале, уз дебље урезе на седмом нивоу. Телефон има Gorilla Glass заштиту и с предње стране и на полеђини, а ово штити и камере на уређају.

Дисплеј од 6,5 инча има стопу освјежавања од 120 Hz и OLED је типа. Након излагања пламену упаљача, екран побијели али се опоравља у највећој мјери, преноси Б92.

Током најзанимљивијег дијела теста, савијања рукама, Nothing Phone (1) је показао да је издржљив. Ипак, постоји бојазан да може доћи до ломљења уређаја под већим притиском, посебно у дијелу гдје су смјештене антене.

У сваком случају, Nothing Phone (1) је показао да није "ништа", мада има потенцијала за побољшања. Очекује се да ће компанија Nothing у сљедећим верзијама свог уређаја начинити одговарајућа побољшања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана