Težak poraz Krupe od hrvatskog prvoligaša: Jarun očitao lekciju

D. P.
Težak poraz Krupe od hrvatskog prvoligaša: Jarun očitao lekciju

MEDULIN - Fudbaleri Krupe u trećem kolu grupe B na tradicionalnom turniru “Medulin kup 2023” doživjeli su težak poraz od člana Prve lige Hrvatske Jaruna (0:6).

U prvom dijelu utakmice izabranici Vladimira Ilića imali su rezultatski zaostatak od samog jednog gola, koji je u 42. minutu postigao Gabriel Groznica. Međutim, poslije brojnih izmjena u obje ekipe na poluvremenu uslijedio je pravi potop. Groznica je u 49. minutu povisio na 2:0, a samo šest minuta kasnije Karlo Abramović je postigao i treći pogodak za Jarun. Do kraja meča dva gola je postigao Raul Aleksander Floruc u 61. i 89 te Tin Karamatić u 85. minutu. Za Krupu je zaigrao i Strahinja Bošnjak, koji je došao u zimskoj pauzi iz Borca.

Prvoligaš iz kanjona Tijesno utakmicu je počeo u sastavu: Damjanović, Redžić, Babić, Đuričin, Božić, Đekić, Mrzić, Mitrović, Ljelji, Nikodinović, Ristanović. U nastavku su još igrali: Matijaš, Hadžić, Bubić, Bošnjak, Drča, Rosić, Petrović, Dujaković, Radaković, Marčeta, Perović, Penić, Kitić i Ljubičić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana