Savanović: Vratićemo “Slaviju” i boks u Banjaluku

Gordana Kopanja
Savanović: Vratićemo “Slaviju” i boks u Banjaluku

BANjALUKA – Nakon nekoliko godina, bokserski klub „Slavija“ krenuo je napred, ali ako želimo da mu vratimo sjaj potrebna nam je podrška svih nivoa vlasti, rekao je za „Glas Srpske“ član rukovodstva Ognjen Savanović.

"Danas sam podršku tražio i od Vlade Republike Srpske, tačnije resornog ministarstva, s obzirom na to da imamo velike planove, ta nam je podrška neophodna. Nakog godina gomilanja dugova i zapostavljanja kluba, stvorili su se veliki problemi u “Slaviji”.Uz podršku naših sportista i rukovodstva Grada Banjaluka, klub se vraća u život, rekao je Savanović.

Napominje kako su bokseri BK “Slavija” posljednjih mjeseci ostvarili zapažene reztate na takmičenjima širom regiona, što predstavlja uvod u vraćanje boksa u naš grad na velika vrata.

-Dobili smo riječ da će ministarstvo imati sluha za naš klub, te da će učestvovati u promociji i jačanju ovog sporta u našem gradu i zemlji – rekao je on.

U Banjaluci sprema spektakularno kolo lige Srbije koje Će se održati 05.12. U 19:00h u dvorani Obilićevo, revanš meč između BK Slavija i BK Sombor. BK Sombor je inače prošlogodišnji šampion Srbije, dodaje Savanović.

– Ovo je samo jedan u nizu turnira koji organizujemo. Uz adrkvatnu podršku vratićemo “Slaviju”  zaključio je on.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana