Rukometaš Stefan Miljković i zvanično u Vojvodini: Volio bih da se jednog dana vratim u Borac

D. R.
Rukometaš Stefan Miljković i zvanično u Vojvodini: Volio bih da se jednog dana vratim u Borac

NOVI SAD - Dosadašnji lijevi bek Borac m:tela Stefan Miljković i zvanično je pristupio Vojvodini, a u javljanju za “Glas Srpske” priznao je da je proveo dvije lijepe godine u Banjaluci.

Grad na Vrbasu napustio je sa dva trofeja, u Kupu BiH prošle sezone i prvenstvu ove, koja je nažalost završena prije vremena.

- O mom sada već bivšem klubu mogu da kažem sve najbolje i najlepše. Uspomene i pozitivne stvari u klubu, gradu, na terenu i van njega nešto su što ću zauvek pamtiti i voleo bih da se ponovo vratim u Banjaluku - rekao je Miljković.

Nije tajna da rukometaši “crveno-plavih” nisu uvijek dobijali platu na vrijeme, ali se to nije moglo osjetiti na parketu.

- Bili smo stvarno složna ekipa, trudili smo se da budemo maksimalno složni i kada je bilo teško. Zato sam ponosan na momke koji su postali moji prijatelji, želim im veliku sreću u nastavku karijera, kao i treneru Mirku Mikiću i ljudima koji vode klub. Borac zaslužuje da bude ono što je bio, ima neverovatnu istoriju i navijače kakvi se samo poželeti mogu - naglasio je momak koji nastupa za reprezentaciju Libana.

Dodao je da će trenutke prilikom osvajanja Kupa BiH, kao i utakmice Čelendž kupa pred punim “Borikom” zauvijek pamtiti. A sada se okreće novom izazovu.

- Vojvodina je sedam godina u nizu šampion Srbije i stabilan učesnik SEHA lige. Iduće sezone nastupaćemo u Kupu EHF, verujem da ćemo izboriti grupnu fazu. Klub je sjajno organizovan, pridružio nam se i bivši reprezentativni pivot Bojan Beljanski, a sa mnom je iz Banjaluke stigao i Bojan Rađenović - zaključio je Miljković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana