Tulić blizu klupe Slobode

S. D.
Tulić blizu klupe Slobode

Mrkonjić Grad - Fudbaleri Slobode još nisu počeli sa pripremama za narednu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske, a glavni razlog za to je što uprava još nije riješila pitanje šefa stručnog štaba poslije odlaska Zorana Dragišića u banjalučki Borac.

Sportski direktor Slobode Gojko Đurić istakao je da će pitanje trenera biti riješeno u narednih nekoliko dana i da je klupi najbliže Branimir Tulić.

- Osim Tulića u kombinaciji su nekadašnji trener Modriča Maksime Marko Stojić i naš bivši igrač Đorđe Inđić. Odlučićemo se za trenera čije će se ambicije poklopiti sa našim. Želimo da Sloboda i dalje bude stabilan prvoligaš i plasirana u samom vrhu tabele - rekao je Đurić.

Mrkonjićane je do sada napustilo šest prvotimaca. Duško Sakan je prešao u redove novog prvoligaša FBiH Maestra iz Jajca, Siniša Radoja u Rudar Prijedor, a Bojan Kremenović i Mihajlo Savanović na pripremama su sa banjalučkim Borcem i za sada je neizvjesno da li će definitivno napustiti klub. Zbog obaveza na fakultetu sa "Luka" je otišao lijevi bek Vladan Gračanin, kao i napadač Ognjen Jeftenić.

- Ostali smo bez pola tima, ali nas ne hvata panika. Nudi nam se veliki broj mladih kvalitetnih fudbalera. Poznato je da mladi igrači imaju velike mogućnosti za napredovanje u našem klubu. Iz juniorskog pogona prvom timu priključićemo sedam-osam igrača na koje ozbiljno računamo u narednom periodu - rekao je Đurić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana