Тулић близу клупе Слободе

С. Д.
Тулић близу клупе Слободе

Мркоњић Град - Фудбалери Слободе још нису почели са припремама за наредну сезону у Првој лиги Републике Српске, а главни разлог за то је што управа још није ријешила питање шефа стручног штаба послије одласка Зорана Драгишића у бањалучки Борац.

Спортски директор Слободе Гојко Ђурић истакао је да ће питање тренера бити ријешено у наредних неколико дана и да је клупи најближе Бранимир Тулић.

- Осим Тулића у комбинацији су некадашњи тренер Модрича Максиме Марко Стојић и наш бивши играч Ђорђе Инђић. Одлучићемо се за тренера чије ће се амбиције поклопити са нашим. Желимо да Слобода и даље буде стабилан прволигаш и пласирана у самом врху табеле - рекао је Ђурић.

Мркоњићане је до сада напустило шест првотимаца. Душко Сакан је прешао у редове новог прволигаша ФБиХ Маестра из Јајца, Синиша Радоја у Рудар Приједор, а Бојан Кременовић и Михајло Савановић на припремама су са бањалучким Борцем и за сада је неизвјесно да ли ће дефинитивно напустити клуб. Због обавеза на факултету са "Лука" је отишао лијеви бек Владан Грачанин, као и нападач Огњен Јефтенић.

- Остали смо без пола тима, али нас не хвата паника. Нуди нам се велики број младих квалитетних фудбалера. Познато је да млади играчи имају велике могућности за напредовање у нашем клубу. Из јуниорског погона првом тиму прикључићемо седам-осам играча на које озбиљно рачунамо у наредном периоду - рекао је Ђурић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана