Premijer Višković podržao KKI „Vrbas“: Banjalučani idu u Kazanj

Darko Dragičević
Premijer Višković podržao KKI „Vrbas“: Banjalučani idu u Kazanj

 Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske prvi je pružio ruku podrške Košarkaškom klubu invalida „Vrbas“ kako bi mogli da otputuju na turnir u Kazanj.

Ovu inforamciju potvrdio je Marinko Umičević, uspješni predsjednik višestrukih šampiona NLB lige, Republike Srpske i BiH koji su i u tekućoj sezoni na pragu novih trofeja.

- Poznato je da smo nedavno uputili dopis prema institucijama Republike Srpske i grada Banjaluka kako bi nam pomogli za odlazak u Rusiju. Tačno je da nam se prvi javio gospodin Radovan Višković sa željom da nam pomogne i mi se ovim putem našem premijeru najiskrenije zahvaljujemo.

Nadam se da će nam u susret izaći i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kao i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, što bi za nas bila izuzetno velika stvar - rekao je Marinko Umičević. Sada je definitivno jasno da će ekspedcija Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ 26. maja krenuti put Rusije koju će predvoditi presjednik ovog trofejnog kluba Marinko Umičević.

- Velika stvar je što ćemo igrati na izuzetno jakom turniru u Kazanju čiji je domaćin klub „Krila Barse“ sa kojim smo se pobratimili prošle godine kada su oni bili naši gosti u Banjaluci.

Ono u što sam potpuno siguran, a to je, da će naši igrači po ko zna koji put biti istinski ambasadori Republike Srpske kao i Banjaluke. Istvoremeno se svi nadamo da možemo ostvariti i dobar rezultat, a mi uvijek idemo da pobijedimo - zaključio je prvi čovjek KKI „Vrbas“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana