Misica umrla u 24. godini!

GS
Misica umrla u 24. godini!

KARAKAS - Venecuelanska manekenka Vilevis Brito doživjela je zastoj srca i umrla je, a nakon što je u ponedjeljak podvrgnuta operaciji lica u bolnici u Karakasu.

Iako je operacija bila uspješna, kasnije je došlo do komplikacija, navodi Dejli Mejl.

- Bila je podvrgnuta operaciji vilice zbog istrošenosti maksilofacijalnog područja i male kvržice koja se stvorila u njenoj usni. Ovo nije radila zbog promjene izgleda, nego zbog zdravlja - rekla je za “El Pitazo” djevojka koja je zajedno sa Vilevis učestvovala na jednom događaju 2023. godine, ali nije željela da se spominje njeno ime.

Čovjek koji se na društvenim mrežama predstavio kao brat preminule misice takođe je potvrdio da mlada žena nije išla na kozmetičku proceduru, već da riješi zdravstveni problem.

Maksilofacijalna hirurgija je stomatološka specijalnost koja podrazumijeva liječenje povreda usta, zuba i vilice.

- Ona je moja sestra i nije bila na estetskoj operaciji. Drenirali su apsces i stavili su je u anesteziju. Nažalost, nikada se nije probudila i došlo je do srčanog zastoja... Fokusirajte se na davanje pozitivnih komentara, a ne na donošenje presuda koje niko nije tražio - napisao je ovaj muškarac.

Vilevis Brito je prije nekoliko godina emigrirala u Argentinu i studira je socijalnu komunikaciju na Interamerikan open univerzitetu u Buenos Ajresu.

Radila je kao voditeljka za A24, argentinski kablovski kanal za vesti, i Ameriku Tukuman, njegovu sestrinsku stanicu.

Brito je bila drugoplasirana na izboru za mis Venecuele na svijetu 2021, koji je održan u Buenos Ajresu, za migrantske kraljice ljepote, koje su napustile nekada naftom bogatu naciju i naselile se u Argentini.

Vratila se u svoju rodnu zemlju i 2023. godine osvojila je titulu kraljice sporta La Guaire, svog rodnog grada.

Tokom slobodnog vremena, Brito je često volontirala u Fondaciji Simon La Guaira.

- Niko ne zamišlja da će se život nekog mladog, punog života i tako srećnog, zakomplikovati na ovaj način - rekao je radnik fondacije pod uslovom da ostane anoniman.

 

- Zato mnogo boli. Zauvijek ćemo pamtiti Vil, po njenom ophođenju prema onima oko sebe, po njenoj unutrašnjoj ljepoti, a ne po krunama koje je osvojila - dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana