Мисица умрла у 24. години!

ГС
Мисица умрла у 24. години!

КАРАКАС - Венецуеланска манекенка Вилевис Брито доживјела је застој срца и умрла је, а након што је у понедјељак подвргнута операцији лица у болници у Каракасу.

Иако је операција била успјешна, касније је дошло до компликација, наводи Дејли Мејл.

- Била је подвргнута операцији вилице због истрошености максилофацијалног подручја и мале квржице која се створила у њеној усни. Ово није радила због промјене изгледа, него због здравља - рекла је за “Ел Питазо” дјевојка која је заједно са Вилевис учествовала на једном догађају 2023. године, али није жељела да се спомиње њено име.

Човјек који се на друштвеним мрежама представио као брат преминуле мисице такође је потврдио да млада жена није ишла на козметичку процедуру, већ да ријеши здравствени проблем.

Максилофацијална хирургија је стоматолошка специјалност која подразумијева лијечење повреда уста, зуба и вилице.

- Она је моја сестра и није била на естетској операцији. Дренирали су апсцес и ставили су је у анестезију. Нажалост, никада се није пробудила и дошло је до срчаног застоја... Фокусирајте се на давање позитивних коментара, а не на доношење пресуда које нико није тражио - написао је овај мушкарац.

Вилевис Брито је прије неколико година емигрирала у Аргентину и студира је социјалну комуникацију на Интерамерикан опен универзитету у Буенос Ајресу.

Радила је као водитељка за А24, аргентински кабловски канал за вести, и Америку Тукуман, његову сестринску станицу.

Брито је била другопласирана на избору за мис Венецуеле на свијету 2021, који је одржан у Буенос Ајресу, за мигрантске краљице љепоте, које су напустиле некада нафтом богату нацију и населиле се у Аргентини.

Вратила се у своју родну земљу и 2023. године освојила је титулу краљице спорта Ла Гуаире, свог родног града.

Током слободног времена, Брито је често волонтирала у Фондацији Симон Ла Гуаира.

- Нико не замишља да ће се живот неког младог, пуног живота и тако срећног, закомпликовати на овај начин - рекао је радник фондације под условом да остане анониман.

 

- Зато много боли. Заувијек ћемо памтити Вил, по њеном опхођењу према онима око себе, по њеној унутрашњој љепоти, а не по крунама које је освојила - додао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана