Vučić rekao ko će biti odgovaran ukoliko on bude ubijen

GS
Vučić rekao ko će biti odgovaran ukoliko on bude ubijen

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ako bude ubijen, da je za to odgovoran ministar inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Elmedin Konaković.

Ministar spoljnih poslova u Savjetu ministara BiH Elmedin Konaković pozvao je danas predsjednik Srbije Aleksandra Vučića da dođe u Potočare na obilježavanje 11. jula.

Upravo zbog ovoga Vučić je poručio da je Konaković pozvao na njegovo ubistvo, jer svi dobro znaju šta se dogodilo u Potočarima.

"Druga stvar koja je važna, to je da su toliko nervozni zbog rezultata da je sebi dozvolio da de facto danas pozove na moje ubistvo. Rekao je Vučić se može ogrnut ili ne zastavom Srbije, da dođe u Srebrenicu 11. jula ili u UN. U Srebrenici sam bio već 11. jula. Pognuo sam glavu pred spomenikom, ali nisam pred kamenicama. Bijedni pokušaji kojima govore da se to organizovalo u Srbiji su toliko jadni, koliko i priča o mom snajperisanu iznad Sarajeva. Hvala vam na tom pozivu da budem ubijen. Ako budem, znajte da je za to odgovoran Elmedin Konaković", rekao je Vučić, a prenosi ATV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana