Вучић рекао ко ће бити одговаран уколико он буде убијен

ГС
Вучић рекао ко ће бити одговаран уколико он буде убијен

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас да ако буде убијен, да је за то одговоран министар иностраних послова у Савјету министара БиХ Елмедин Конаковић.

Министар спољних послова у Савјету министара БиХ Елмедин Конаковић позвао је данас предсједник Србије Александра Вучића да дође у Поточаре на обиљежавање 11. јула.

Управо због овога Вучић је поручио да је Конаковић позвао на његово убиство, јер сви добро знају шта се догодило у Поточарима.

"Друга ствар која је важна, то је да су толико нервозни због резултата да је себи дозволио да de facto данас позове на моје убиство. Рекао је Вучић се може огрнут или не заставом Србије, да дође у Сребреницу 11. јула или у УН. У Сребреници сам био већ 11. јула. Погнуо сам главу пред спомеником, али нисам пред каменицама. Биједни покушаји којима говоре да се то организовало у Србији су толико јадни, колико и прича о мом снајперисану изнад Сарајева. Хвала вам на том позиву да будем убијен. Ако будем, знајте да је за то одговоран Елмедин Конаковић", рекао је Вучић, а преноси АТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана