Uhapšen muškarac iz Gradačca osumnjičen da je Kojiću prijetio da će mu odsjeći glavu

Nebojša Tomašević
Uhapšen muškarac iz Gradačca osumnjičen da je Kojiću prijetio da će mu odsjeći glavu

BANjALUKA - Banjalučka policija identifikovala je Mirzeta M. iz Gradačca kao osobu osumnjičenu da je putem „Fejsbuka“ uputila prijeteće poruke direktoru Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Miloradu Kojiću, potvrđeno je "Glasu Srpske".

-Mirzet M. je uhapšen i trenutno je na ispitivanju. Nakon tog će biti odlučeno da li će biti predat tužilaštvu ili će protiv njega samo biti podnesen izvještaj – kaže naš sagovornik.

Policija je saopštila da je istražujući prijavu prijetnji, juče identifikovali i uhapsila M. M. iz Gradačca, zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže „Fejsbuk“ prijetio oštećenom.

Kojić je 12. decembra prošle godine dobio  prijetnje putem društvenih mreža.

 „Glas“ je tada objavio da je  Kojić oko 19-30 časova dobio poruku „Tebi ćemo glavu odsjeći". Poruka mu je stigla sa „Fejsbuk“ profila pod imenom Mirza Mahmutović koga Kojić ne poznaje. On je o tome obavijestio PU Banjaluka, navodeći da je prijetnja kod njega izazvala osjećaj ugroženosti po njegov život i zdravlje, kao i po život i zdravlje njegove porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana