Stanivuković: Prećutaću, a imam svašta da kažem...

GS
Foto: Arhiva

BANjALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, reagovao je danas na prozivke stranačkog kolege Igora Crnatka rekavši da će "prećutati mnoge stvari a ima svašta da kaže“.

Iako je ovih dana trajalo prepucavanje između Stanivukovića i Crnatka, gradonačelnik Banjaluke sada malo spušta loptu pa je čak rekao da će se izviniti za neke ranije izjave, ukoliko su one nekog uvrijedile.

„Moj jedini komentar može biti, kao što narod kaže, ogriješio se od mene, prije svega kao čovjek od čovjeka a onda i sa potpunom pogrešnom procjenom i tumačenjem onog što ja jesam. Za mene je porodica i porodični odnosi suština svega i nikada ne bi stavio politiku ispred toga“, rekao je danas Stanivuković na pitanje ATV-a da prokomentariše Crnatkove optužbe.

On je rekao da će svoju snagu izmjeriti u snazi da prećuti mnoge stvari a ima svašta da kažem, „da se izdigne iznad toga i da ne pristane na tu vrstu političke razmjene mišljenja sa njim“.

„Ja se ne plašim da razmjenjujem mišljenja sa svima, ali razumite da sa njim neću“, rekao je Stanivuković.

Govoreći o ranijoj izjavi u kojoj je rekao da pojedinci „kokodaču dok on radi ćutke“, Stanivuković je pojasnio da je mislio na uprazno pričanje mimo van organa stranke, piše ATV.

„To se nije odnosilo lično i personalno na bilo koga, pogotovo ne na njega (Crnatka). Ja iskazujem veliko poštovanje prema onome što on jeste i kako ga poznajem. Bilo kakvo govorenje mimo organa stranke ne donosi dobro stanci, niti opoziciji. Ako je to nekoga uvrijedilo ja nemam problem da se izvinim za to“, poručio je on.

Njegovo je uvjerenje, kaže, da se kandidat opozicije treba svidjeti narodu a ne opoziciji.

„Ja sam po mjeri naroda ali očigledno ne po kriterijumu nekih koji misle da su oni cijela opozicija“, naveo je Stanivuković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana