Stanivuković: Dobio sam podršku za obnovu mandata

GS
Stanivuković: Dobio sam podršku za obnovu mandata

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković poručio je večeras u objavi na društvenoj mreži "H" kako je dobio podršku Gradskog odbora PDP-a Banjaluka da se kandiduje za novi mandat.

- Na večerašnjoj sjednici Predsjedništva Gradskog odbora PDP Banjaluka dobio sam jednoglasnu podršku za obnovu mandata na predstojećim Lokalnim izborima! U narednom periodu o istom pitanju izjasniće se svih 57 mjesnih odbora PDP Banja Luka, a uvjeren sam u apsolutnu podršku.
Takođe, istovremeno će iznositi svoje prijedloge za kandidate za pobjedničku odborničku listu! Složni i nikad snažniji idemo u nove pobjede! - napisao je Stanivuković.

Podsjećamo, tokom prošle sedmice potpredsjednik PDP-a Milko Grmuša iznio je niz zamjerki na račun rada aktuelnog gradonačelnika i partijskog kolege a i visoki funkcioner ove stranke Igor Crnadak u svojim javnim nastupima insistirao je na tome da će u Banjaluci kandidat biti neko iza koga će stati sve opozicione stranke. Imajući u vidu da Stanivuković nema podršku Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića, predsjednika Narodnog fronta i Liste Za pravdu i red, jasno je da Crnadak smatra kako šansu treba da dobije neko drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana