Poznati ljekar ugrizao taštu,  tasta  istukao

GS
Poznati ljekar ugrizao taštu,  tasta  istukao

ZAGREB - U domu jednog poznatog bračnog para ljekara u Zagrebu, odigrale su se jezive scene nakon što je zet napao tasta i taštu.

Kako navodi Jutarnji, 32-godišnji osnivač jedne poznate poliklinike i sin daleko poznatijeg bankara i menadžera prvo je šakom udario tasa u lice, a potom se obračunao i sa taštom koja je skočila da zaštiti muža. Ženu je, kako se navodi, ugrizao za ruku. Na kraju je morala da interveniše i zagrebačka policija koja je 32-godišnjaka prijavila za nanošenje teških i lakih tjelesnih povreda.

I dok su tašta i supruga odlučila da ne svjedoče, tast, kojem je zadao frakturu lijeve orbite, mladog ljekara nije štedio. Tast je kobnog dana bio zetu i kćerki u posjeti sa suprugom jer su brinuli o unučićima.

- Sa djetetom sam po povratku iz parka u stan oko podneva, otišao u sobu i zaspali smo. Probudila me vika iz hodnika. Moja kćerka, zet i drugo unuče su se svađali. A kad sam čuo riječ ‘kovčeg‘ ušao sam u predsoblje i pitao zeta je li normalan i kuda ide. Kćerka je pokušavala da smiri cijelu situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu koji me je tri do četiri puta udario šakom u lice. Spustio sam se na koljena, a on me još nekoliko puta udario u glavu. Moja supruga je vrištala, pa je i nju zet uhvatio za kosu, ugrizao za ruku i pobjegao van. Bio sam krvav i bila mi je razbijena arkada, a lijevo oko zatvoreno skroz - ispričao je tast poznatog doktora.

Mladi ljekar, pak, tvrdi suprotno, ističući da se kritičnog trenutka isključivo branio od fizičkih nasrtaja tasta i tašte.

- Prvo me tašta ošamarila, pa sam krenuo van stana. Dok sam se spremao u hodniku, na mene je nasrnuo i tast kojeg sam, ne bi li ga sklonio, udario jednom. Tad sam vidio da se tast uhvatio za nos koji mu je krvario. Nakon toga je krenuo da me gura udara da bi se tom napadu na mene priključila i tašta koja me čupala i udarala. I od toga imam povredu iza uha. I moguće je da sam taštu ugrizao dok sam se branio - tvrdio je osumnjičeni doktor o incidentu od 18. maja ove godine.

Iduće je na potezu tužilaštvo i zagrebački sud koji će u ovom slučaju, kad 32-godišnjak sjedne na optuženičku klupu, izvagati sve prikupljene dokaze i iskaze te donijeti odluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana