Познати љекар угризао ташту,  таста  истукао

ГС
Познати љекар угризао ташту,  таста  истукао

ЗАГРЕБ - У дому једног познатог брачног пара љекара у Загребу, одиграле су се језиве сцене након што је зет напао таста и ташту.

Како наводи Јутарњи, 32-годишњи оснивач једне познате поликлинике и син далеко познатијег банкара и менаџера прво је шаком ударио таса у лице, а потом се обрачунао и са таштом која је скочила да заштити мужа. Жену је, како се наводи, угризао за руку. На крају је морала да интервенише и загребачка полиција која је 32-годишњака пријавила за наношење тешких и лаких тјелесних повреда.

И док су ташта и супруга одлучила да не свједоче, таст, којем је задао фрактуру лијеве орбите, младог љекара није штедио. Таст је кобног дана био зету и кћерки у посјети са супругом јер су бринули о унучићима.

- Са дјететом сам по повратку из парка у стан око поднева, отишао у собу и заспали смо. Пробудила ме вика из ходника. Моја кћерка, зет и друго унуче су се свађали. А кад сам чуо ријеч ‘ковчег‘ ушао сам у предсобље и питао зета је ли нормалан и куда иде. Кћерка је покушавала да смири цијелу ситуацију и рекла ми да га пустим да оде. Приближио сам се зету који ме је три до четири пута ударио шаком у лице. Спустио сам се на кољена, а он ме још неколико пута ударио у главу. Моја супруга је вриштала, па је и њу зет ухватио за косу, угризао за руку и побјегао ван. Био сам крвав и била ми је разбијена аркада, а лијево око затворено скроз - испричао је таст познатог доктора.

Млади љекар, пак, тврди супротно, истичући да се критичног тренутка искључиво бранио од физичких насртаја таста и таште.

- Прво ме ташта ошамарила, па сам кренуо ван стана. Док сам се спремао у ходнику, на мене је насрнуо и таст којег сам, не би ли га склонио, ударио једном. Тад сам видио да се таст ухватио за нос који му је крварио. Након тога је кренуо да ме гура удара да би се том нападу на мене прикључила и ташта која ме чупала и ударала. И од тога имам повреду иза уха. И могуће је да сам ташту угризао док сам се бранио - тврдио је осумњичени доктор о инциденту од 18. маја ове године.

Идуће је на потезу тужилаштво и загребачки суд који ће у овом случају, кад 32-годишњак сједне на оптуженичку клупу, извагати све прикупљене доказе и исказе те донијети одлуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана