Pogledajte kako je Dodik proslavio dodjelu ordena (VIDEO)

Svjetlana Đuričić/GS
Pogledajte kako je Dodik proslavio dodjelu ordena (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je večeras video na društvenoj mreži „Iks“ u kojem je pokazao kako je proslavio dobijanje Ordena Aleksandra Nevskog, od ruskog predsjednika Vladimira Putina.

- U Kazanju smo na tradicionalan ruski način proslavili dodjelu Ordena Aleksandra Nevskog, koji mi je danas uručio predsjednik Rusije Vladimir Putin – napisao je Dodik u objavi na mreži „Iks“.

PROČITAJTE JOŠ:

Putin uručio Dodiku orden Aleksandra Nevskog

Putin: Srpska je naš prijatelj, hvala što podržavate Rusiju (VIDEO)

Dodik: Orden dokaz nesumnjivog prijateljstva Rusije, posvećujem ga svim ljudima u Srpskoj

Na snimku se vidi kako članovi delegacije nazdravljaju u čast dobijanja ovog značajnog priznanja. 

Podsjećamo, predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin uručio je danas u Kazanju Orden Aleksandra Nevskog predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Dodik je odlikovan za veliki doprinos razvijanju saradnje Rusije i BiH i jačanju partnerstva sa Republikom Srpskom.

"Za veliki doprinos razvoju saradnje Rusije i BiH, jačanju partnerstva sa Republikom Srpskom, odlikovati ordenom Aleksandra Nevskog Milorada Dodika – predsjednika Republike Srpske", navodi se u ukazu koji je ranije potpisao ruski šef države.

U Kazanju smo na tradicionalan ruski način proslavili dodjelu Ordena Aleksandra Nevskog, koji mi je danas uručio predsjednik Rusije Vladimir Putin. pic.twitter.com/H4zLecMTW1

— Milorad Dodik (@MiloradDodik) February 21, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana