Погледајте како је Додик прославио додјелу ордена (ВИДЕО)

Свјетлана Ђуричић/ГС
Погледајте како је Додик прославио додјелу ордена (ВИДЕО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик објавио је вечерас видео на друштвеној мрежи „Икс“ у којем је показао како је прославио добијање Ордена Александра Невског, од руског предсједника Владимира Путина.

- У Казању смо на традиционалан руски начин прославили додjелу Ордена Александра Невског, који ми је данас уручио предсједник Русије Владимир Путин – написао је Додик у објави на мрежи „Икс“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин уручио Додику орден Александра Невског

Путин: Српска је наш пријатељ, хвала што подржавате Русију (ВИДЕО)

Додик: Орден доказ несумњивог пријатељства Русије, посвећујем га свим људима у Српској

На снимку се види како чланови делегације наздрављају у част добијања овог значајног признања. 

Подсјећамо, предсједник Руске Федерације Владимир Путин уручио је данас у Казању Орден Александра Невског предсједнику Републике Српске Милораду Додику. Додик је одликован за велики допринос развијању сарадње Русије и БиХ и јачању партнерства са Републиком Српском.

"За велики допринос развоју сарадње Русије и БиХ, јачању партнерства са Републиком Српском, одликовати орденом Александра Невског Милорада Додика – предсједника Републике Српске", наводи се у указу који је раније потписао руски шеф државе.

У Казању смо на традиционалан руски начин прославили додjелу Ордена Александра Невског, који ми је данас уручио предсједник Русије Владимир Путин. pic.twitter.com/H4zLecMTW1

— Милорад Додик (@MiloradDodik) February 21, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана